Rock Noc 25.02.2023 r g.22.00

Rock Noc 25.02.2023 r g.22.00
fot. jsz
Polskie Radio Rzeszów - audycja Rock Noc zaprasza w sobotę 25.02.2023 r o godz.22.00. Zagrają winyle: Distant Dream i Michaela Monroe, klasyka rocka a po północy urodziny...Eugeniusza Olejarczyka i Johnny Casha. Zapraszam do słuchania

Lista utworów:

Gun: Butcher Man, Break The Silence
Pink Floyd: Hey Hey Rise Up
Oranżada: Ty Ja On I My, My 1000, Totalizator
Gov't Mule: Under My Thumb, Wild Horses

Michael Monroe "Sensory Overdrive" - winyl:
Trick Of The Wrist
Got Blood ?
Superpowerd Superfly
Modern Day Miracle
Bombs Away

Uriah Heep: Silver Sunlight, Hail The Sunrise
Flying Colours: Open Up Your Eyes
Apteka: Kosmos

Distant Dream "It All Starts From Pieces" - winyl:
Slepping Waves
A Touch Of The Sky
Waiting For Silence

Po północy...

KSU: Akordy

Johnny Cash "American III Solitary Man"

1. "I Won't Back Down"
2. "Solitary Man"
3. "That Lucky Old Sun (Just Rolls Around Heaven All Day)"
4. "One"
5. "Nobody"
6. "I See a Darkness"
7. "The Mercy Seat"
8. "Would You Lay with Me (In a Field of Stone)"
9. "Field of Diamonds"
10. "Before My Time"
11. "Country Trash" Cash
12. "Mary of the Wild Moor"
13. "I'm Leavin' Now"
14. "Wayfaring Stranger"

15. "The Man Comes Around"
16. "Hurt"

1 komentarz


Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.