Rock Noc 03.09.2022 r g.22.05

Rock Noc 03.09.2022 r g.22.05
Sobota w Polskim Radiu Rzeszów i audycja Rock Noc, start 22.05. Program: Izzy And The Black Trees, Yngwie Malmsteen, Zanderhaus, Omega, Kruk, Quiet Riot, Steve Hackett... po północy Oasis z koncertu w Londynie. Zapraszam serdecznie.

Lista utworów:

Izzy And The Black Trees: Liberate, Petty Crimes
Placebo: Try Better Next Time
The Black Keys: Wild Child
Yngwie Malmsteen Rising Force: Black Star, Icarus Dream Suite Opus 4
Zanderhouse: Mr. Harley, Zanderhouse
Omega: Tower Of Babel, Break The Chain
Kruk: Dream Just A Dream, Embrace Your Silence
Quiet Riot: Cum On Feel The Noize, The Still Of The Night
Steve Hackett: Watcher Of The Skies, Firth Of Firth, Los Endos

Po północy:

Oasis " iTunes Live: London Festiwal"

Rock 'N' Roll Star
The Shock Of The Lightning
Cigarettes & Alcohol
Roll With It
Slide Away
Morning Glory
Half The Wolrl Away
I'm Outta Time


Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.